Zseniális ötlet, hogy a paradicsomot hozzáadják a tésztához és ahogy azt teszik a pizzához, nemcsak az olaszokat tette boldoggá, hanem mindenkit, aki szereti és értékeli a hangonyi konyhát. Vállalkozó szellemű, gasztronómiai beállítottságú fiatalember valóra vált gyermekkori álma ez a családias hangulatot árasztó étterem és vendégház amit itt Hangony szívében a Rákóczi út 93 szám alatt talál.

Hangulat egyrészről maga az étterem falaiból árad,

másrészt a múlt század vidéki régiségek sugallják, amelyekközt ülni fog. Összhangja egy igazi skanzenre emlékezteti az idelátogatókat, amely a tavernapince mélyétől az udvaron át végigkíséri. Egyes vendégek szerint „inkább ékszerdoboz mint skanzen”…

De ezt majd döntse el Ön!

 

Saját készítésű, mindig friss, ízletes ételekkel várja kedves vendégeit házon belül és házon kívüli kiszállítással is. Éttermünk már számtalan rendezvénynek adott otthont. Keresztelők, esküvők, születésnapok és egyéb meglepetéseknek…

Ha már néhány sorral feljebb említésre került az ékszerdoboz: akkor meg kell említeni, hogy mint minden ilyen szelencének van egy titkos retesze.

Esetünkben ezt az étterem alatt elhelyezkedő taverna jelenti. Hangulatában hasonló, kicsit lazább stílusban megvalósult. A falakon lévő képek Hangony és Ózd multjába enged betekintést. Rendezvények tárhelyéül szolgál: születésnap, családi összejövetelek és céges rendezvények. Sőt azon se lepődjön meg ha a fenti helységben rendezvény van akkor nagyvalószínűséggel itt fog helyet foglalni. Régebben: legénybúcsú, zenés – mulatós esték kiválló színhelyéül szolgált de menetközben más utat tűztünk ki célul. Átfestettük – átrendeztük és jó lett! Szükség szerint ismét bevethető!

Nyári időszakban kényelmes, barátságos teraszán tartózkodni igazi felüdülést jelent. Teraszunk sem maradhat ki a boltívek világából, és a szemet magáhozcsalogató régiségekből.

Valamint az esetleges helyhiány kiküszöbölése

végett két alsó, téglával kirakott terasz áll a

vendégek rendelkezésére.

2017-ben bővültünk ismét! Igaz ez nem teljesen a gasztronómia területén.

Kicsit továbbgondoltuk és létrehoztuk a Hangonyi Pizzéria vendégházát.

Ami jelenleg 1 szobával üzemel.

Így akár egy kiadós vacsora után meg is szállhat nálunk

vagy akár rendezvényeinket összeköthetjük a szálláshellyel.